FYM 2016

17.09.2016
Lisätietoa

Kaikille pokémon mestareille on mahtava tilaisuus miittailla urheillullisissa merkeissä 17.9 Kuopio hallilla FYM - Feel Your Movement 2016 -tapahtumassa.

FYM - Feel Your Movement on liikuntatapahtuma, jossa kävijät aikuisesta lapsiin pääsevät itse kokeilemaan eri liikuntaharrastuksia ja katsomaan monien lajien näytöksiä. Tapahtumaa ovat järjestämässä kuopiolaiset urheilu- ja liikuntaseurat, ja se tarjoaa vuoden kattavimman läpileikkauksen koko Kuopion liikuntatarjonnasta. Jos etsit uutta harrastusta tai kaipaat joskus kokeillun lajin pariin takaisin, niin FYM on paras paikka siihen. Kuopion poliisilla on esittelypiste tapahtumassa tänäkin vuonna ja kävijät pääsevät tutustumaan myös palokunnan kalustoon.

Vapaa sisäänpääsy!

Savon Diginatiivit ry tuo FYM - Feel Your Movement 2016 –tapahtumaan toiminnallisen pelipisteen yhteistyössä Pelituki, PelinTakojat ry:n ja Kuopio Hacklab ry:n kanssa.

Lajiesittelyssä siis digitaalinen pelaaminen. Tervetuloa esittelypisteellemme kokeilemaan pelejä sekä tutustumaan peliteknologiaan ja toimintaamme!

– Tule testaamaan Perception Neuron –sensoripukua pelimaailman sisälle. – Skabat Exerium GameXR –pelituolin avulla. Parhaat pelaajat palkitaan osallistujalipuilla Gyostage IIII- verkkopelitapahtumaan – Tule katsomaan esineiden valmistusta 3D -tulostimella. – Tarjoamme ilmaiset luret FYM - Feel Your Movement -tapahtuman ajaksi Kuopio Hallin Pokéstopille (pääoven lähettyvillä). Tule ja osallistu arvontaan, jossa sosiaaliseen mediaan #FYM16 ja #GOGYO tägätyt, esittelypisteemme ja Pokémoneja, sisältävät kuvat osallistuvat arvontaan. Palkintona Pokémon GO kolikoita (2kpl 1750 kolikon lahjakorttia) ja 5 osallistujalippua Gyostage IIII- verkkopelitapahtumaan.

Pokémon GO? Mikä lure? Mitä kolikoita? Onko Pokémon termistö vielä hukassa? Tule esittelypisteellemme kysymään lisää Pokémon GO–pelistä Pelituelta ja pelaajilta.

FYM 2016 faktoja

Paikkakunta:Kuopio
Osoite:Kuopion Halli
Alku:17.09.2016
Loppu:17.09.2016
Kävijämäärä:???

GYOSTAGE IIII SAWOLAN '16