Järjestäminen

Vuosittain Savon Diginatiivien toiminnassa on mukana suuri joukko vapaaehtoisia toimijoita, joiden aktiivisuuteen koko toiminta perustuu.

YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA

Yhdistys on joukko ihmisiä, jotka haluavat tehdä tai saada aikaan jotakin yhdessä.

Näillä sanoilla alkaa yhdistystoiminnan opas, tuo on hyvin kiteytetty ajatus siitäkin mitä me teemme. Yhdistyksemme koostuu samanhenkisistä ihmisistä joilla on samanlaiset tavoitteet, kehittää alueemme digitaalista tomintaa niin pelien, kehittämisen kuin tapahtumienkin tiimoilta. Vuosittain toimintamme aktivoi kymmeniä uusia nuoria mukaan toimintaan jossa he tutustuvat muihin aiheesta kiinnostuneisiin järjestäjiin.

Olisiko minusta apua?

On, kaikista tekijöistä on varmasti suuri apu toimintamme mahdollistamiseksi. Uudet tekijät integroidaan nopeasti mukaan keskusteluhin ja toimintaan jossa yleensä kartoittuu heidän vahvin osaaminen ja kiinnostuksen kohteet jonka jälkeen voidaan osoittaa niihin liittyviä tehtäviä. Savon Diginatiivien toiminta on kasvanut vuosittain räjähdysmäisesti jonka vuoksi suurin uhka toteutumiselle onkin tekijöiden puute, jokaista kiinnostunutta tarvitaan mukaan remmiin ja jokaiselle varmasti löytyy käyttöä.

Moni kysyy ensimmäisenä palkasta ja ymmärtäähän sen, valitettavasti emme toiminnasta pysty maksamaan vaikka tahtoisimmekin vaan toimintamme pyörii puhtaasti rakkaudesta lajiin.

Tule siis mukaan remmiin, ole vaikuttamassa ja tekemässä Savosta pelaamisen aktiivista keskusta. Täytä lomake ja liity mukaan!