Diginatiivit

Savon Diginatiivit ry on yhdistys, joka edistää digitaalista harrastusta. Yhdistyksen päämääränä on mahdollistaa yhdessä pelaaminen ja pelaamisesta kiinnostuneiden kohtaaminen. Yhdistys on järjestänyt vuosien saatossa monia Lan-tapahtumia.

Yhdistys järjestää viikoittain toimintaa kerhotiloissa, jotka sijaitsevat Kulttuuriareena 44:ssä osoitteessa Kauppakatu 44, Kuopion keskustassa. Tällä hetkellä toiminta koostuu erilaisista viikkokerhoista, laneista ja muista erikseen suunniteltavista tapahtumista, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Toiminta on päiheetöntä ja avointa kaiken ikäisille. Mukaan voit hypätä pienellä kynnyksellä ilman liittymistä yhdistyksen jäseneksi. Tule ja löydä sisäinen diginatiivisi!

Kerhotila on toiminnan sydän! Yhdistyksen remontoidut kerhotilat luovat mahdollisuuden monipuoliselle digitaalisen teknologian harrastamiselle. Täällä voit pelata tietokoneilla ja konsoleilla, rakentaa tietokoneita, viettää illan lautapelien parissa, kuunnella musiikkia tai vaihtaa ajatuksia teknologian uusimmista tuulista kahvia siemaillen.

Hei! Juuri sinä! Tule käymään kerhoissamme matalalla kynnyksellä ja ota vaikka pari kaveria matkaan. Tuu tsekkaa millasia kerhoja meiltä löytyy Täältä

Pysy kuulolla

Liity Diginatiivien Discord-kanavalle saadaksesi tietoa kerhojen toiminnasta ja mahdollisista aikataulumuutoksista.

Discordissa keskustellaan myös yleisesti kerhojen ja yhdistyksen asioista kuten uusien pelien hankinnoista ja koneiden päivittämisestä.

Hyppää meidän somekanaville alta: