Toiminta

Savon Diginatiivit ry on 2014 perustettu yhdistys (vuoteen 2016 helmikuuhun saakka Gyostage ry), jonka päämääränä oli mahdollistaa yhdessä pelaamisen ja pelaamisesta kiinnostuneiden kohtaamisen. Yhdistys järjesti vuosien saatossa useita Gyostage-nimisiä tapahtumia Kuopiossa, kasvattaen tapahtuman kokoa lopulta yli 2000 kävijään vuoden 2019 tapahtumassa.

Yhdistys järjestää viikottaista toimintaa kerhotiloissa, jotka sijaitsevat Kulttuuriareena 44:ssä osoitteessa Kauppakatu 44, Kuopion keskustassa. Tällä hetkellä toiminta koostuu erilaisista viikkokerhoista, laneista ja muista erikseen suunniteltavista tapahtumista, joihin kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita.

Toiminta on päihteetöntä ja avointa kaiken ikäisille. Mukaan voit hypätä pienellä kynnyksellä ilman liittymistä yhdistyksen jäseneksi välittömästi. Tule ja löydä sisäinen diginatiivisi!

Arvopohja

Nykyaikaisuus - Tämän ajan tarve. Pysymme ajan hermolla harrastajien kiinnostusten kohteista, ja pyrimme vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Yhdenvertaisuus - Tavoitteenamme on tarjota yhdenvertainen mahdollisuus osallistua Diginatiivien järjestämään toimintaan.

Kasvatus - Uskomme hyvän kasvatuksen vaikutukseen hyvinvoinnin edistämisessä. Pyrimme edistämään tietoisuutta pelikulttuurista.Yhteisöllisyys - Yhteiset kiinnostuksen kohteet tuovat yhteen iästä ja sukupuolesta riippumatta.


Pysy kuulolla

Liity Diginatiivien Discord-kanavalle saadaksesi tietoa kerhojen toiminnasta ja mahdollisista aikataulumuutoksista.

Discordissa keskustellaan myös yleisesti kerhojen ja yhdistyksen asioista kuten uusien pelien hankinnoista ja koneiden päivittämisestä.

Hyppää kanavalle tästä: